Nieuw bij Weidse Blik vers vleesvoer

23/06/2015

Vers vleesvoer speciaal voor uw hond of kat

Rauwe, natuurlijke, complete vleesvoeding vol vitamines en mineralen. Puur vlees van rund en kip, aangevuld met granen, groenten, oliën en vetten. Aan alle producten is zalmolie toegevoegd. 

Het zal u al snel verbazen. Verse vleesvoeding voor honden en katten? Droogvoer en blikvoer voor honden en katten wordt pas sinds de jaren 1960 gegeven. Voor die tijd werd er niets anders gevoerd dan vers rundvlees (pens en orgaanvlees) met groente en oud brood. Honden op de boerderij zorgden zelf voor hun eten; eenden, konijnen, nageboortes van koeien en verse rauwe melk. 

Prooien

Een hondenmaag is ingesteld op het eten en verteren van prooien, op spiervlees, organen, maaginhoud (verteerde planten en gras) en botten. Wilde familieleden (wolven, jakhalzen, wilde honden) van onze huishond eten allerlei soorten dieren, van gevogelte tot herkauwers. Zij krijgen dus een gevarieerde en evenwichtige voeding waar van nature alle vitamines, mineralen en enzymen in aanwezig zijn. 

Nieuw bij ons in het assortiment: producten die 'prooi'- voeding nabootsen

Om deze natuurlijke voeding na te bootsen, is er sinds kort vleesvoeding ontwikkeld. Deze vleesvoeding bevat alle componenten die verwerkt zijn in een 'prooi'. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd voor menselijke consumptie, het is dan ook een gezonde verse vleesmaaltijd voor uw hond. De samenstelling bestaat uit diverse soorten vlees, granen en groenten, oliën en vetten, vitaminen en mineralen. De producten hebben een hoge voedingswaarde en worden voor bijna 90% verteerd, waardoor de hond veel minder ontlasting heeft.  

Voor meer informatie over de producten klik hier. 

 

  • Weidse Blik