FOR FARMERS

Klik hier voor een tabel welk krachtvoer geadviseerd wordt aan schapen in de verschillende leeftijdsfasen. U kunt dan precies bekijken welk van de onderstaande voersoorten u het best aan uw schaap kunt voeren... 

PRODUCTEN:

Schapen-/Lammerenbrok Solide 

Een scherp geprijsd onderhouds- en productievoer voor ooien naast eiwitrijk ruwvoer. Uitermate geschikt voor heideschapen of voor extensieve opfok en afmest van lammeren. Solide zorgt bij lammeren voor een rustige, veilige groei en hoge eindgewichten. 

Verkrijgbaar in verpakkingen van 20 kg 

Schapenbrok Prestige

Top productievoer voor einde dracht, zogende ooien en melkschapen. Extra vitaminen en mineralen voorkomen slepende melkziekte en bevorderen de vitaliteit van de lammeren. Deze brok stimuleert de biest- en melkproductie en is gunstig voor de melkgehaltes. 

Verkrijgbaar in verpakkingen van 20 kg 

Schapen-/Lammerenbrok Excellent 

Voor uw gemak: een hoogwaardig schapen- en lammerenvoer in één brok. Voor schapen een goed productievoer en voor lammeren uitermate geschikt voor een veilige opfok en afmest met hoge groei. 

Verkrijgbaar in verpakkingen van 20 kg 

Lammerenbrok Finale 

Voor intensieve opfok en afmest van lammeren. Finale zorgt voor top karkaskwaliteit en een maximale groei per dag. 

Verkrijgbaar in verkpakkingen van 20 kg 

VitaMilk Lam Avanti 

Topkwaliteit kunstmelk voor een veilige opfok van lammeren. Het product heeft een goede loopbaarheid en is hierdoor geschikt voor drinkautomaten. 

Verkrijgbaar in verpakkingen van 20 kg 

VitaMilk Lam Stabiel 

Topkwaliteit kunstmelk voor veilige opfok van lammeren. Is gemakkelijk oplosbaar en geeft een maximale groei per dag. Is stabiel in oplossing en daardoor geschikt voor voorraad- en flesvoedering. 

Verkrijgbaar in verpakkingen van 10 kg en 20 kg

  • Weidse Blik