Fokker diervoeding in Joure

 

Fokker, één brok kwaliteit

Fokker ontwikkelt al meer dan 35 jaar (sinds 1977) superieure voeding voor honden en katten. Met toepassing van uitsluitend de hoogste kwaliteit ingrediënten en de overtuiging dat voeding altijd zeer smakelijke moet zijn, draagt Fokker bij aan de gezondheid van vele huisdieren en het welbevinden van hun baasjes.

Fokker bewandelt de weg van de vooruitgang. Alleen het voldoen aan standaard voedingseisen is bij lange na niet voldoende. Ieder dier is uniek en verdient de voeding die bij hem past. Behalve de aangeboren verschillen tussen de diverse rassen spelen ook levensfase, temperament, omgeving en mate van inspanning een essentiële rol. Het assortiment van Fokker komt volledig tegemoet aan al deze omstandigheden.

De diverse productlijnen voorzien in de wensen passend bij uw huisdier en bij de wijze van voeren die u het meest geschikt vindt. De productlijnen;

Fokker premium hondenvoeding, ‘Top of the bill’ kwaliteitsvoeding voor uw hond. Fokker premium hondenvoeding geeft uw hond van start tot finish het beste dat u zich maar kunt wensen.

Fokker premium kattenvoeding, Uw kat neemt met minder geen genoegen. Fokker premium kattenvoeding biedt in elke levensfase een optimale afstemming in de voedingsbehoefte van uw kat. Uw kat is gelukkiger en vitaler met de juiste voeding.

Fokker Customized hondenvoeding, Op maat gemaakte voeding voor kleine honden van specifieke rassen. Fokker Customized voedingen voldoen volledig aan de verwachtingen en eisen die u en uw hond stellen aan gezond leven en lekker eten.

Fokker Country honden- en kattenvoeding, Uitgebalanceerde voeding op basis van dierlijke én plantaardige ingrediënten, volledig geïnspireerd door de natuur. Een selectie van voedingen voor hond en kat met specifieke eigenschappen en samenstellingen.

Het uitgebreide assortiment van Fokker is per soort verkijgbaar in 3kg, 7,5kg en 15kg verpakking voor hondenvoer en 750gr, 3kg en 10 kg verpakking voor kattenvoer. Voor elke klant de juiste hoeveelheid. 

Kijk op de Fokker website voor meer informatie over de producten

  • Weidse Blik